Camilla, 46 – Oslo, Norway

Takk til alle som har bidratt til å lage Skam! For en fantastisk serie, med respekt i bånn, masse lag og varme. Det var en fin reise gjennom nesten to år.
Jeg har fått anledning til å gjenoppleve, føle intenst og sterkt, kjenne meg igjen og identifisere meg så med mange av karakterene, få reflektere med med-Skammere, bli utfordret, – jeg har i det hele tatt lært masse og faktisk så føler jeg at jeg har blitt et bedre menneske. Ikke minst har jeg fått et slags trøkk, via Isak, på å ta vare på meg selv for å bli i bedre stand til å “leve ekte”. Livet er NÅ, traff meg rett i sjel og hjerte. Livet er virkelig kort, og hvis man lar det passere og bare overlever i stedet for å trives, så er man ikke tro til seg selv. Og jeg trodde jeg skulle klare å tak i eget i høst. Bryte ut av et forhold med en mann jeg er veldig glad i, men som dessverre ikke er bra for meg og som drar meg ned, gjør meg liten og sliten. Men jeg prøver enda. Snart vil jeg finne styrke til det dog. Skam-verden har uansett bidratt og vekket meg på et vis. Det vil ta tid, men jeg vil komme dit. Det er jeg sikker på. Jeg gleder meg.