Mona, 37 – Norway

Aldri før har en tv-serie engasjert meg så mye og fått meg til å føle så mye. Ble hekta under sesong 2, elsket både den og sesong 1.

Men sesong 3 var virkelig den sesongen som gjorde størst inntrykk på meg. Jeg er så utrolig imponert over hvordan Andem har lykkes i å skape en serie som er så gjennomført, og som har så utrolig mange lag. Real time konseptet gjør at man blir karakteren, føler det karakteren føler. Noe lignende har vi aldri sett før, og jeg tror ikke vi noen gang kommer til å få en lignende serie som er lagd så bra. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk oppleve dette i real time.

Jeg har fått venner via Skam, andre Skam-fans på Facebook-grupper og via Instagram. Det utrolige samholdet i Skamily betyr mye. Jeg har fått venner for livet, og jeg er utrolig takknemlig for det.

Tusen takk Julie, Mari, Håkon, Susanna, og alle andre som har vært med å skapt Skam! Dere har lagd historie, og jeg er så stolt!

Tusen takk til alle de flotte skuespillerne som har vært med å lage Skam, spesielt Tarjei og Henrik, Evak vil for alltid være i hjertet mitt. Og Iman, for en imponerende tolking du gjorde av Sana! Du har sprengt grenser, og gitt oss mye kunnskap.

Tusen takk til alle mine venner i Facebook gruppa “Skam Fri og Ekte 20+”, uten dere hadde Skam-opplevelsen blitt mye, mye fattigere. Og takk til dere andre 15 som sammen med meg skapte Fri og ekte, gruppa som vi er så stolte av! ❤️

Alt er love ❤️ #lovefromskamily