Marlen, 29 – Norway

Tårene triller og hele meg er fylt med kjærlighet❤️ Vemodig at alt er over; litt sånn gladtrist. Trist for at siste klipp er vist, glad for at siste klipp var helt perfekt❤️

Jeg er mer enn takknemlig for alt det SKAM og Julie Andem har gitt oss!❤️ Jeg har følt ting jeg ikke trodde jeg kunne føle. Jeg har levd meg altfor dypt inni karakterene og har vært både forelska, deprimert og søvnløs pga dette mesterverket av en serie. SKAM har endret meg som person. Gjort meg til en bedre person. Gjort meg til en lykkeligere person. Tusen takk for det❤️

Tusen takk for alt Julie Andem❤️ Tusen takk for at du aldri har gjort noe halvveis. Tusen takk for at du er så genial. Uten deg, hadde jeg fortsatt vært en person jeg ikke var så veldig glad i. Tusen takk til Mari Magnus for at du har fôret oss med episke chats og instas. Og ikke minst, tusen takk til alle de fantastiske skuespillere og resten av SKAM crewet- dere er alle helt outstanding❤️

“Den eneste måten å ha noe i evig tid, er det å miste det”. Det gjør litt vondt akkurat nå at vi aldri mer vil få nye oppdateringer av SKAM. Men herregud så takknemlig jeg er for all den magien som vi har fått❤️ Og den magien skal vi se om igjen og om igjen i evig tid. Jeg vil og takke SKAM for alle de nye, fantastiske vennskapene jeg har dannet gjennom min obsession av SKAM. Vennskap for livet- uendelig takknemlig. Og akkurat det, kan ingen ta fra oss.❤️

TAKK FOR ALT!❤️ #alterlove