Kate Brogaard Madsen, 50 – Aalborg, Denmark

Min datter på 18 år opfordrede mig til at se SKAM, for som hun sagde, ” det er sådan det er “. Og ja, sådan var det også da jeg var 18, faktisk var vi yngre dengang😏, jeg blev sendt tilbage af memory Lane.
SKAM kravler under huden på en, debatterer mange seriøse problemstillinger, samtidig med at skildre unges liv udenfor familien, deres liv, det vigtigste i den alder, det skal vi huske på som forældre😉.
Venner, veninder, tolerance, alkohol, hash, utroskab, fester, forelskelse, kulturer, sex, spiseforstyrrelser, forhold til forældre/ eller mangel på, psykiske sygdomme, homoseksualitet, gymnasie, grupperinger, uvenskab, forsoning, stress, usikkerhed, styrke, religion osv.
Skønne unge mennesker alle som en… meeen ISAK og Even er fantastiske, at se ISAK vokse mentalt og fysisk, at se deres kærlighed, meget underligt at den ikke er ægte, for man tror på dem, hepper på dem og kommer til at elske dem.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse og tak til min datter for at insisterer på at jeg skulle se SKAM.

Alt er LOVE❤️