Elisabeth, 37 – Denmark

Jeg kom ind i dette Skam univers da sæson 2 startede, havde inden opdateret mig med sæson 1. Jeg blev med det samme benovet over disse unge mennesker og hvor oprigtigt de spiller, måden historien bliver fortalt på og det perfekte musikvalg, der understøtter de følelser, der er i de forskellige scener. Handlingen er virkelighedsnær, det er okay med en bums og man får følelsen af, at det her er virkelige mennesker, og ikke fiktive personer.

Jeg bliver igen 17 år, og kastet tilbage til en tid hvor teenager endorfinerne pumper rundt i kroppen, for jeg føler virkelig med karaktererne. Man kan relatere til noget i hver sæson, men særligt sæson 3 rørte mig på en hel speciel måde. Det samspil der var mellem Isak og Even er noget man sjælden ser leveret så intens, og af så unge mennesker.

Nu er Skam slut, og jeg sidder tilbage med en taknemmelighed over at have fået denne serie,
Alt er love ❤️