Carina, 44 – Stockholm, Sweden

Tack Skam, för en upplevelse som går utanpå allt jag varit med om tidigare. Som många andra upptäckte jag serien under säsong 3 och började följa i realtid på en gång. I det 9 dagar långa uppehållet (som var ren tortyr) plöjde jag säsong 1 och 2, vilket gjorde väntan på fortsättningen av säsong 3 lite mindre plågsam. Det var fantastiskt att få lära känna alla karaktärer från början, mitt i allt ihop. Jag slogs gång på gång av hur fantastiskt realistiskt skådespeleriet var från alla, men jag kan inte undgå att speciellt nämna Tarjei och Henrik, vars prestationer i Isaks säsong golvade mig fullständigt. I synnerhet Tarjei, som är helt överjordiskt bra. <3

Tack Skam, för en upplevelse jag aldrig kommer att glömma! Och TACK för att ni visade oss kärleken i dess absolut renaste form – den mellan Isak och Even.

TACK! <3