Anonymous, 25 – Norway

TAKK Skam!!

Jeg begynte ved en tilfeldighet å se da sesong 2 gikk, og der og da ble jeg hekta på sekundet. Det var da William og Noora var på første date.
Var litt usikker i starten på om William ville ha Noora kun fordi hun var avvisende, men så fort at det var mer der.
Altså den kjærlighetshistorien deres har grepet meg så voldsomt, aldri opplevd noe lignende. De to som manglet foreldrene i livet sitt, som slet med å føle seg elsket.
Egentlig to ensomme sjeler som gradvis åpnet seg mer og mer for hverandre, den “Angst” episoden er noe av det sterkeste jeg har sett. Noora som til slutt bryter sammen i armene til William, etter å ha stengt seg inne i flere dager. Han skjønner at det er noe galt, og passer på henne. De som sier han utnyttet og presset henne lyver, eller har ikke sett hele sesong 2. Så mye kjærlighet han viser henne, og den talen “mennesker trenger mennesker”. Fantastisk.
Alle sesonger har tatt opp viktige temaer, og hver og en betyr ulikt for oss.
Isak sin sesong tok opp homofili som er viktig, men for meg ble ikke den noe engasjerende. Den ble litt kjedelig sammenlignet med sesong 2, det var nesten kun om Evak hele tiden. De andre ble nesten helt borte.
Nå følte jeg på en måte nesten en sorg , Noora kom tilbake uten William fra London.
Tenkte , nei det kan ikke skje…. Var alt det de hadde bare en drøm, ja, Thomas H hadde sluttet så de fikk et problem. Men det var vondt å se på, var hele sesong 2 forgjeves? Så kom sesong 4 som ble en litt annerledes, men veldig bra! Ja, siste sesong de betydde at vi fikk se mer av de andre igjen!
Det ble endel prat om William, så jeg begynte tidlig å håpe på at han kom tilbake…
Så da endelig stiger han ut av bilen, tror aldri jeg har vært så glad!
Resten er historie, vi har vel aldri sett dem så lykkelige som da de kom tilbake etter 4 dager. Williams historie fra Bygdøy, fantastisk! De to har en så fantastisk kjemi, alt blikk berøring osv. Det blir så ekte, skulle så gjerne sett mer av de to. Takk Julie Andem